Fucking World

Fucking World

Anotace: jo tak takhle to chodí

Jsem sama i uprostřed davu,
jen čekám na další zradu.
Nebudu taková,jací jsou jiní,
nebudu si hrát na velkou svini.

Jsem taková,jaká jsem a kamarádi mě maj rádi.
Žiju,plavim se v tomhle světě
a zrádci se o mě bavěj,
jako o tý největší sketě.

Nejsem moc silná,nikdo není tak silnej.
Kopnou mně do zadku ať už letim,
NIKDO SE MNOU NEBUDE ZACHÁZET JAKO SE SMETIM!
Chápete mě?Chápete?!Chápete?!!!
Život máme ve svých rukách,tak ho sakra drpněte!
DOKUD JEŠTĚ MŮŽETE.

Budu řvát,ale nebudu dělat bordel,
jen mi přihrajte další korbel.
Koukněte se jak vypadám,
do davu asi moc nezapadám.

Až mě potká POLICISTA,
bude se divit,ale já jsem ČISTÁ!
Podle toho,jak vypadám a jak mě kdo vidí
nedá se srovnávat povaha podle vzhledu lidí.

Jsem blázen,no a co má BEJT?
Charakter se stejně nedá SMEJT!
Kdo mě má rád,tak ví proč,
vždyť víte jak to je dál,
pro slepičí kvoč,
kdo by o to stál,
aby kvočna nekvokala,
protože nemá proč.
Autor Grizzzelda, 05.11.2008
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí