Můj úděl

Můj úděl

Anotace: ooo jak vtipné

Chtěla bych mít život ráda,
ale pořád mu ukazuju záda.
Neumim spokojeně žít,
PREJ STAČÍ JEN CHTÍT.

Já sice chci,ale pořád to nejde,
netušim,kdy mě tohle přejde.
Depresivní stavy ty fakt nemusim,
bejt v klidu o to se pokusim.

Maniodepresivní psychóza není můj sen,
asi brzo vyskočím z okna ven.
Jen jediný,co je krásný
je,že nepřestanu s psaním básní.
Autor Grizzzelda, 05.11.2008
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..vím přesně o čem píšeš...

19.11.2008 20:10:00 | Štířice

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí