Hádanka

Hádanka

Anotace: Poznáš ji až přijde?

Víš kdo já jsem? Chodím jen tmou.
Víš kdo já jsem? Vždy nevinnou.

Víš kdo já jsem? Snad bez bolesti.
Víš kdo já jsem? Strašlivé zvěsti.

Víš kdo já jsem? Panna vševidoucí.
Víš kdo já jsem? Řeka neplynoucí.

Víš kdo já jsem? Dveře mezi světy.
Víš kdo já jsem? Tečka na konci věty.

Víš kdo já jsem? Jediné souzení.
Víš kdo já jsem? Sen bez probuzení.

Víš kdo já jsem? Veselé dítě.
Víš kdo já jsem? Pavoučí sítě.

Víš kdo já jsem? Smuteční chór.
Víš kdo já jsem? Mlčící tvor.

Víš kdo já jsem? Na lodi kurděje.
Víš kdo já jsem? Poslední neděje.
Autor Arret, 05.11.2008
Přečteno 285x
Tipy 4
Poslední tipující: BARBYE, Anejet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné a pravdivé.

07.05.2009 18:26:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí