Protiklady...

Protiklady...

Anotace: kritizujte cokoliv ;)

Jsme jako jednoduché protiklady,
černá nikdy nemůže být čistě bílou,
láska s nenávistí nerozumí si nikdy,
mnou cloumá zoufalství, on vládne silou.

Jsme jako protiklady stejné,
však prudce ti dva si protiřečí.
Nikdy nebylo, nebude to jiné,
Když já se směju, ona brečí.

Trpíme oba žízní krutou,
leč u napajedla stojíme.
Spojeni tou nitkou dutou,
moc o sebe se bojíme.
Autor Psychopatická lentilka, 05.11.2008
Přečteno 345x
Tipy 5
Poslední tipující: lady_esik, bajli33, BARBYE
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Znám, když ona brečí on se směje..spíše naopak

04.03.2009 18:40:00 | lady_esik

Každý máme v sobě protiklad,dvě půlky,dvě strany,které se v nás hádají.

06.11.2008 20:05:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí