Jaká Noc Je

Jaká Noc Je

Anotace: ...Dodnes pořádně nevím,snad je docela jiná.

Vídám liduprázdnou paní
neznající vlastní tvář
není radno svítit na ní
nemá ráda zvenčí zář

(Je truhličkou probděných snů
domovem zvrácených poustevníků
siluetou budoucích vzpomínek
Orchidejí v mé vyschlé trávě)

(Dělím se s ní o území
dlouho už po ní se otáčím
je plná rebelství i ticha
nechci se na nic ptát...)

Občas se s ní nevědomky srazím
to mě pak přepadá touha a chtíč
dřív než škemrám a blíž se plazím
já však procitnu a vše je pryč

...Snad jednou splynem...

/Třeba nic není tak vzácné/

Možná mě bere jen jako den
nic víc ve mě nehledá
možná to není prioritou
Autor Human Shadow, 05.11.2008
Přečteno 249x
Tipy 1
Poslední tipující: Lasska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Opravdu pěkná

05.11.2008 22:14:00 | Lasska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí