Probdělá noc

Probdělá noc

Anotace: Jsou i hezky probdělé noci...

Je půlnoc
a mě se nechce spát.
I když musím brzo ráno vstát,
hledím do tmy…

Hlavou mi letí tisíce myšlenek
a já si pohrávám s každou nejbližší.
Jsou moje, smutné i veselé,
hlučné i nejtiší…

Naslouchám nočnímu tichu
a tvému klidnému dechu.
Vnímám tlukot mého srdce,
bum bum, jak krásně tluče.

:-)

Díky za každou takhle probdělou noc …

:-)
.
.
Autor nrocinu Jednorožec, 06.11.2008
Přečteno 340x
Tipy 6
Poslední tipující: Triffid Kolbe, Sunny, Bíša, Veselý Drak, Manon.H, sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí