Zamilovanost

Zamilovanost

Anotace: Pro jednoho blázínka

Pořád na tebe myslím,
ve dne i v noci.
Jak se to stalo nevím,
zatím to zvládám bez pomoci.

Ve dne nejím,
nemám hlad.
V noci nespím,
nedáš mi spát.

Když s tebou sem
a přivineš mě k sobě,
dýchat přestávám.
Je to jak sen,
to co cítím k tobě
pomalu už nezvládám.

Přišlo to jak blesk,
jak rána z hůry.
Zahnal si můj smutek a stesk
a všechny noční můry.

Strach mám
abys zase neodešel
všechno co můžu ti dám
jen abys moje srdce neobešel.

Miluji tě strašně moc
s tebou chci dál snít.
Jsi můj den i noc
bez tebe nechci dál být.
Autor Darsie, 06.11.2008
Přečteno 308x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí