Spadl jsi z nebe

Spadl jsi z nebe

Anotace: co dodat?

Spadl jsi z nebe,
jak vločka sněhu.
Zamilovala jsem se do tebe
pro tvou sladkou něhu.

Snesl ses v noci,
tak jako sen.
Máš mě ve své moci,
s tebou je rok jeden krásný den.

V noci když se mi zdáš,
ten pocit miluju,
že rád mě máš,
proto ti své srdce daruju.

Ten cit přišel náhle,
kdo by to byl řekl,
že zamiluju se takhle
rychle a bez námitek.

To co cítím k tobě,
nikdy necítila jsem.
Chtěla bych přivinout tě k sobě,
snad to není jen sen.

Nikdy mi s nikým nebylo tak
jak s tebou je mi.
Ruku svou dam ti a pak
srdce moje si vezmi.
Autor Darsie, 06.11.2008
Přečteno 300x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí