Předvánoční shon

Předvánoční shon

Anotace: Při pohledu na vánoční výzdoby všude kolem na mě přišla předvánoční depka...

Zas se k nám blíží Vánoce,
nejhezčí svátky v každém roce.
Zas budou Betlémy v každém kostele,
lidé si budou přát "šťastné a veselé!"
Na dveře věší se adventní věnečky,
odevšad zaznějí vánoční zvonečky.

Z výkladních skříní Santa Klaus nám mává,
tradiční Ježíšek už to u nás vzdává.
V rádiích hrají se už jenom koledy,
blízcí si po roce pošlou zas pohledy.
(Aspoň teda ti, co mobily nemají,
ostatní píší SMS a nebo volají.)

Navštívit rodinu? Na to čas není.
Vždyť je moc práce, to je snad k pochopení.
Všichni jsou nervozní, neví co dřív si přát.
Další zas váhájí,co svým blízkým dát...
Takhle to vypadá v dnešní moderní době.
Vánoce nás oddělují, netáhnou nás k sobě.
_________________________________________

A tak se ptám, kde je láska, mír a klid?
Vždyť o tomhle mají vánoční svátky být!
Nebylo by lepší se všem zmatkům jen smát
a raději být s těmi, co má člověk rád???
Autor kleopatra.sedma, 06.11.2008
Přečteno 714x
Tipy 9
Poslední tipující: Villonka, Holis, bajli33, BARBYE, Květka Š., strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře

tohle je moc pekne,,,uplne to sedi,,,ja nemam rada vanoce(bohuzel mam k tomu duvod,,,vzpominku,ktera moc boli)

06.11.2008 17:27:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí