Pro Mámu

Pro Mámu

Anotace: protože je to ten nej člověk na světě

vím mámo,
už máš své roky
i když velkou rychlost
nemají tvé kroky
mámo,
já chtěl bych ti říct dík

pořád jsi mě učila
co je správné a co ne
a pořád ses modlila
ať se mi nic nestane
dávalas nám všechen čas
však sama nemáš nic
teď postará se každý z nás
abys měla víc

víš, mámo to byly časy
ale už jsou dávno pryč
a ty máš bílé vlasy
mámo,
já chtěl bych ti říct dík
mámo, tys byla pro mě vším
Autor někdojiný, 06.11.2008
Přečteno 293x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:o)

12.11.2008 22:47:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí