Za světem

Za světem

Anotace: hnusná to byla doba...

Ostnatá hráz mezi dvěma světy,
trýznění bezcenných bez odvety.

Nikdo nesměl znát svět tam,
kam se v přemýšlení vydávám.

Každý den sem mračna lidí,
putovala v obavách,
namačkaní jako sirky,
v malinkatých krabičkách.

Na místě už někdo tam
a někdo sem měl zase jít,
jediný člověk rozhodl,
kdo zemře a kdo bude žít.

Plynová koupel,
či utrápení hladem,
krabice živých,
ponechané ladem.

Nekonečná bolest,
tisíce výkřiků,
přísně střeženo za oponou,
za šálou nejhrůznějších hříchů.
Autor honnnzik, 06.11.2008
Přečteno 282x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, loverose91, Sigurd II., Holis, teranosaur
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Snad už ta doba nikdy nepřijde znova... :o(

25.11.2008 11:15:00 | Sigurd II.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí