barak obama

barak obama

Anotace: --

Říkal mi Barak Obama
ona teď prej oba má
jeden ji píchá
druhej platí
občas ji mlátí dlouhou latí
však jazyk mezi zubama
držet musí
živý jí a barák má
a to jsou plusy nad minusy
že je to Arab
a má bary
i péro starý láry fáry
Říkal mi Barak Obama
to co prej mezi nohama
už jenom visí
je kontr slova čti si...
Autor zenge, 06.11.2008
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: monterka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí