..pokaždé když

..pokaždé když

Anotace: vím co bych chtěla, a vím co nechci.

když se v noci vracíš ze svých cest
chtěla bych být klíč
kterým si odemkneš

když si zouváš boty, věšíš plášť
chtěla bych být lampou
kterou zapínáš

a vcházíš do pokoje

když bereš dózu popaměti
chystáš si hrníček
chtěla bych být lžičkou
co ti kávu zamíchá

teď chci být každou tvojí věcí
jenže skutečně chci Tebe přeci

protože

s prvním douškem únavu ochutnáš
tak jako pokaždé
když se vracíš ze svých cest

a ráno až se probudíš
budu já jen střípkem
vzpomínek

a to nechci.
Autor Jenny.Dee, 06.11.2008
Přečteno 328x
Tipy 5
Poslední tipující: shakespeares, Psavec, NikitaNikaT., Michelll
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je tolik věcí, které snad by člověk chtěl -
a přitom chtění samotné náš největší je nepřítel...

10.11.2008 18:25:00 | shakespeares

Myšlenková, upřímná básenka, zamilovaná... citlivá. ST! za obsah.

06.11.2008 20:08:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí