Fuck off army

Fuck off army

Anotace: já vim,je to blbé,ale za to podle skutečné události...

Anda mi zavolala,
že je ve zkušebně,abych přiklusala.
Přijela mi naproti s kolem,
seznámila mě s kámíkama,co nazývaj se volem.
Docela v pohodě se mi zdáli
a docela v pohodě taky hráli.
Se zpěvěm jsem nezačla skoro,
neumim texty-je to horror.
A když nehráli,tak se mi smáli,
když jsem řekla:"Fuck off army".
Tak radši do boudy jsme šli,
bylo nás tam fůra,že jsme se tam skoro nevešli.
K Áně jsme šly spát
a já musela se smát.
Autor Grizzzelda, 06.11.2008
Přečteno 263x
Tipy 1
Poslední tipující: HarryHH
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

životní epizodka ...

trošku nabarvit a připepřit
***- ... a byla by i k jídlu ...

20.10.2009 16:52:00 | HarryHH

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí