To jediný v co jsem věřila...

To jediný v co jsem věřila...

Anotace: ...

Zamítl si to,aniž by ses na důvody mé ptal...
Nevíš o tom,ale všechno si mi tím vzal...
Všechno...a já si to tak plánovala...
Do každé minuty a detailu...Myslíš,že bych ti poděkovala???

Chceš pro mě to nejlepší,říkáš mi to stále...
Měla bych tě snad považovat za svého krále???
Jestli si promluvíme...Ne,příště,teď není čas...
Odpovídáš na mé otázky,znova a zas...

Vždyť proč tak daleko být,když můžu tě mít na očích...
To si tím chtěl vlastně zdělit mi???
Každá tvoje věta...od tématu odbočí...
Nevím,co už mám říct ti...
Autor Danik, 06.11.2008
Přečteno 373x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, Zasněný básník, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Smutné a pěkné,přeji ti aby král ty oči a hlavně uši měl pro tebe otevřené a věděl,co od něho chceš.

09.11.2008 14:10:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí