Najednom místě v jeden den

Najednom místě v jeden den

Anotace: Na jednom místě v jeden den, zrodil se polský dostihový sen...

Na jednom místě,v jeden den
Narodil se kdysi dostihový sen.
Polským jménem pyšnit se měl,
dostih za dostihem vyhrávat chtěl

Jeho touha přivedla ho dokonce až tam
kde svou sílu musel ukázat všem sám
Totiž jeho srdce přálo si alespoň jednou vyhrát
Steeplechase

Velký taxis ovšem nebezpečí skrývá.
Dusot kopyt se již v dálce ozývá,
Polský sen je náhle zmařen,je pryč.
Dostihový kůň neběží dál,stoupá s křídly výš

Od toho dne je na nebi o jednu hvězdu víc
už nikdy neobjeví se na dostihové dráze znova
nebude už přání,touhla zbylo jen nic
je to hvězda jeho,hvězda Cieszymirova

A tak na jednom místě v jeden den,odešel Cieszymir ten dostihoví sen...
Autor Shauma, 06.11.2008
Přečteno 258x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zase další pěkná końská, moc pěkné Shaumo :)

07.12.2008 14:04:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí