Na hradě...

Na hradě...

Anotace: na češtinu jsme si meli pripravit fotku z prazdnin a ktomu napsat slohovku nebo basnicku...a protoze sloh ze srdce nenavidim,rozhodla sem se pro basnicku... Byli jsme s fletnovym souborem na hradě Helfštýn...

V pondělí nás donutili
vstávat časně ráno,
po desáté vyjeli jsme,
sluníčko se smálo.

Vlakem jsme se trmáceli
až na starobylý hrad,
třistadeset kilometrů
museli jsme překonat.

Přijeli jsme zpestřit program
návštěvníkům Helfštýna,
ale hrát a zpívat denně
je dost veliká dřina.

Večer jsme pak unavení
na postele padali,
ve věži či pod širákem
sladce jsme usínali.

Každý den jsme obědvali
knedlíky znovu a zas
po třech dnech jsme přemýšleli,
že by byl na změnu čas.

I přes to vše nám bylo dobře
a zasmáli jsme se dost,
příště nás tu máte znova,
ať se těší každý host... =)
Autor Světluška =), 10.09.2005
Přečteno 317x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

diiiky za vsechny vase komentariiky...sem vam za ne vdecna =)
Svetluska =)

11.09.2005 12:28:00 | Světluška =)

Toho potencionálu tam je hodně=) Líbí=)

10.09.2005 17:36:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí