Rýmy a kecy...

Rýmy a kecy...

Anotace: Když jsem jednou zavřela oči.......

Dvě paví pírka,
a zlomená sirka.
Jedno zničené srdce,
a mrtvý motýl v tvojí ruce.

Smutek na stěnách,
a přednášky o nevěrách.
Z nebe padají dešťové kapky,
a na lustrech jsou rozvěšené mucholapky.

Štěstí schovalo se do skříně,
a neděje je ucpaná v komíně.
Dopis o jedné stránce,
a jedné ztracené lásce....

O jednom blbém dni,
plného zklamání.
Na rtech chuť pelyňku,
hledáš jen další záminku?

Rozdrobený Marci-pán,
už dávno tu nejsi vítán.
Zbyl jen prach,
v pouličních lolitách.

A slaný kapky....
sorry, ale nejde to vzít zpátky...
Autor whiolet, 06.11.2008
Přečteno 291x
Tipy 10
Poslední tipující: Oťas, Holis, WhiteSkull, Bíša, Lota, saddova, jedam
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Někdo to být musí a mě se to tak líbí:D

07.11.2008 12:45:00 | whiolet

...saddova je přísný kritik...ale mně, se tohle moc líbí...

06.11.2008 21:45:00 | Lota

davam ti tip i pres preklep a spatny rymtus...hlavne za myslenku :)

06.11.2008 21:12:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí