Ruku na srdce

Ruku na srdce

Anotace: Ruku na srdce, kdo z vás tomu rozumí?

Ruku jsem otiskla do vlhké hlíny.
Zítra ztvrdne anebo se přes noc rozmočí.
Nevím, co si o sobě mám myslet,
když se si neodvážím ani dívat do očí.

Srdce mi klepe někde u žaludku.
Dříve nebo později se musí rozlomit.
Nevím, proč vlastně píšu básně,
ani co z toho vlastně budu mít.

Ruku jsem namočila do lahvičky s inkoustem,
a mám radost, že zanechávám stopu,
nevím, proč vlastně píšu básně,
ani proč za vlastní běsy kopu.

Srdce se mi zastavilo vpůli.
Dříve nebo později někam cestou dojdu.
Čím víc básní nechám si hlavou projít,
tím větší škoda bude, až u cesty pojdu.
Autor voedor, 06.11.2008
Přečteno 292x
Tipy 2
Poslední tipující: In My Happy Darkness
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné ..! ST .)

06.11.2008 21:43:00 | In My Happy Darkness

jako celkem dobre, jen to ma spatny rytmus a sem tam je to zmatene, ale libi se mi myslenka a slova uzita v dile...

06.11.2008 21:23:00 | saddova

jako celkem dobre, jen to ma spatny rytmus a sem tam je to zmatene, ale libi se mi myslenka a slova uzita v dile...

06.11.2008 21:23:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí