Půlnoční básnička

Půlnoční básnička

Anotace: z dlouhé a probdělé noci

Když trápení člověku ve spánku brání,
tak náhle zjistí, jak je noc dlouhá.
Jenom když může spát, to není zdání,
každá noc uteče jak v teřina pouhá.
Však v probdělé noci se každá vteřina
tak strašně pomalu a dlouho vleče,
a se já obracím, v náručí zmuchlaná peřina,
zas slza zoufalství do polštáře teče.

Potom to vzdám, rozsvítím lampičku,
vytáhnu blok a tužku, napíšu básničku.
Tak prosím omluvte, že dobrá není,
mně zkrátila dlouhou noc a to se cení.
A za to že pomohla mi ke chvilce spánku,
dostala ode mě velmi dobrou známku.
Autor kleopatra.sedma, 07.11.2008
Přečteno 325x
Tipy 5
Poslední tipující: Holis, jaňa, bajli33, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Souhlasím s komentářem podemnou a ta básnička není vůbec špatná

10.11.2008 10:44:00 | jaňa

uplne presne vim jaky to je,,,uz je to tak laska je vzduch,bez ktereho nemuzeme zit

07.11.2008 13:49:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí