v květnu 2005

v květnu 2005

Anotace: ...

Struny rozlévají se ranní zahradou
za plotem pole
a za polem les
přibližuje se svým šuměním
struny rozlévají se ranní zahradou
v záři času
létající malé věci
zastaví se nad květinou
a les se svými tajemnými zákoutími
modrého světla
mlčí své tajemství
struny dál a dál
spojují stromy
a s marností slov
snažím se uchopit tóny
stejně jako bytosti
odcházející trhlinou v kmeni
do světa za zrcadlem
Autor Kráska, 10.09.2005
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Milý příteli. Doporučuju Ti kouknout se na diskuzní fórum na LITER OPEN 2005. Tam bys chybět neměl!

18.11.2005 13:10:00 | MATT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí