svatba

svatba

Anotace: ,,

Když dcera se vdává
sluší se plakat
přípitek pro štěstí
a to hned dvakrát
dřív než se ženich
pod stůl skácí
zvedněte číše
všechny stoly
a připijme si na úspory
co léta tlely pod matrací.
Za svědky Svědky Jehovovi
nechet se nést a zavřít oči
cikánka z karet osud poví
den dnešní podobný je kolotoči.
U rundy rumu s kumpánama
pyšní se otec krásou její
parket se zvedá pod nohama
švagrová s švagrem maso nejí
i v tonech tone hudba k ránu
přibývá šavlí u baldachýnu
nevěstin závoj odkryl pannu
pár kapek krve z klínu
skropilo tu noc svatební..
Autor zenge, 07.11.2008
Přečteno 265x
Tipy 7
Poslední tipující: NikitaNikaT., Psavec, monterka, Churry
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jak se řéká: miluješ? Tak až po svatbě :o) kdeže jsou ty časy... Dobré dílko. ST! za obsah.

08.11.2008 15:57:00 | NikitaNikaT.

Svatební noc a panna? Kde jí dneska najdeš.

07.11.2008 22:14:00 | Psavec

Myslím, že vypovídá... "o)

07.11.2008 17:42:00 | Churry

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí