Jak se ten život rychle mění...

Jak se ten život rychle mění...

Anotace: O tom jak je život vrtkavý a každou chvíli jiný.

Jak se ten život rychle mění...
Chvilku je dobrý, chvilku není...
Chvilku je krásný, bez ohavy,
A není problém a vše mě baví,
Pak ale přijde zlom,
(a zas‘ se leknu)
jak když uhodí z nebe hrom,
(a já k oknu kleknu…),
Kleknu a prosím všechny svaté…
By vrátili mi ty dny zlaté

Zase dny špatné přichází,
Cítím to víc a víc,
A v srdci mém se smutek nachází,
Nevím co rub je...a co je líc,
Chci zase ty krásné dny bez ohavy,
Co klidné jsou a co mě baví...
Autor Fontinalis, 10.09.2005
Přečteno 276x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Život je nevyzpytatelný..:)

10.09.2005 20:11:00 | makretka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí