bílá paní

bílá paní

Anotace: --

Křivoklátský lesy
stejně už vím že jsi
v jejich stínech ukrytá
před světem a bezmocí
bloudíš kolem půlnoci
po hradbách hradu
promiň mi že kradu
do pytlů noc za úsvitu
nedělám to z hladu
jsem jen ráno plný svitu
kradu tmu i noční můry
lidem sny a luně šňůry
které na zem nocí spouští
nad močály,louky houští.
Bez prémií bez platu
oblečena do šatu
utkaného v svitu
v bílém hávu bez rukávu
bílá paní jsi tu?
bez
Autor zenge, 07.11.2008
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., monterka, Zdenek, KILLVIR alias woody jelen
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

...hmmm, otevření konec, zřejmě záminka...

08.11.2008 15:59:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí