Ještě svou sílu máš

Ještě svou sílu máš

Anotace: už toho o životě mnoho vím, ale daleko víc je mi zatím utajeno

Ve svém životě musíš bojovat
dál než za hranice chtění,
život je někdy krutá realita
nepodobá se snění.

Ale mladost tě povede dál,
ještě to nesmíš vzdát
ještě tě čeká spousta her
sáhni si pro vítězství
a něco si přej.

Na ty co zradili zapomeň
ještě tě čekají mnozí kteří tě potřebují
na ty čekej - za těmi se žeň!
už neplakej pro ty co si tě nezaslouží.

I když jsme lásku párkrát nezvládli
ona si pro nás přijde
po krátké nebo po dlouhé době
je jedno kdy…

Na zemi je spousta krásných věcí,
za které se hodí dýchat
a ještě víc, pro které je
marnost plakat do ticha.

Tak už konečně žij
a sám sebe si važ
svou bolest skryj
i když se zdá že ne
ještě svou sílu máš.
Autor Dedillope, 07.11.2008
Přečteno 322x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., Bíša, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Aj když si myslíme, že sílu nemáme, či zrácíme, přcik jen v sobě máme malý střípek, který nás drží...

08.11.2008 16:05:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí