Držim tvou ruku

Držim tvou ruku

Anotace: Jak by vám bylo, když někdo odchází,...

Držim tvou ruku,
do očí se dívám,
něco mi tajíš.
Proč jsi chtěla
abys byla,
zámeckou paní.

Co času cos dala,
tolik trápení.
Vždyť víš,
vše je pouze na chvíly.

Modelka na přehlídce,
všichni tě fotí.
Neboj jednou budeš u poroty.

Teď se mi ztrácíš,
sebevědomí klesá níž,
Tvá šťastná hvězda odplouvá pryč.
Nenechám tě jít.
Jsi mladá nechoď pryč!
Ty to jistě dáš.

Celý život před sebou,
nenechám tě samotnou.
Budeš s námi žít!
Autor Hantec, 07.11.2008
Přečteno 273x
Tipy 2
Poslední tipující: sondulacek, Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí