bez významová, všední ..... slova

bez významová, všední ..... slova

Anotace: těžko říci, k čemu mají takhle ovíněná slova sloužit...

Proč mám potřebu stále tvořit?
Jak to, že mohla jsem se tohoto dožít?

Byť bez talentu vnímám citlivě změny,
sic bez nadsázky koriguji múzu a střídám směny,
něco zůstává a něco se mění,
ruch okolního dění...

Zacházím až přílišně do svého nevyzrálého nitra,
né že bych na to nebyla zvyklá,
spíše bych si tipla,
že dnes je den,
jenž není jenom další nucený skupinový sněm,
přičemž my jsme zúčastnění v něm,
nemyslím to ve smyslu zlém.
Jen jsem přetažená a instpirace plna,
a je mi jasné,
že z myšlenek mých zbyde pouhopouhá všední hlína...
napila jsem se vynikajícího vína,
a budu opět ta vtipná slečinka.... pilná.

Konec podproudých myšlenek.
Autor Terezie Prajzlerová, 08.11.2008
Přečteno 305x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...promiň,dal jsem ST,protože jsi se trefila do mého rozpoložení :-)

08.11.2008 01:38:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí