Propast žalu

Propast žalu

Anotace: O člověku a jeho utrpení.

Ruce mi slábnou,
prsty se chvějí.
Dívám se ven, v dešťové krůpějí.
Chci vydat hlas, však těžko je mi,
chci vrátit čas, však úzko je mi.

Opustila mě statečnost má.
Jsem jen slabým člověkem.
A láska nevědomá,
unikla mi jako déšť vzduchem

Se svou zbabělostí a bázní zůstal jsem sám,
na okraji hlubin v svém nitru kolísám.
Však zbabělec jsem já, nikdy neskočím.
Své trápení ze strachu neskončím.

Jsem člověk ..
jsem ..
nechci být.
Chci se ze spárů žalu vymanit.
Autor In.D r e a m, 08.11.2008
Přečteno 264x
Tipy 3
Poslední tipující: kikis, mauvais-ange, Lilly Lightová
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přeji, aby se Ti podařilo dostat se ze spárů žalu, je to jako bezedná hlubina, když se to člověku nepodaří. Za báseň dávám tip.

08.02.2009 16:06:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí