Pohledy

Pohledy

Anotace: Co vše lze z různého úhlu vidět.

Pohledy do očí
ty hodně napoví
a měsíc půlnoční
náladu navodí.

Pohledy do stráně
ty hodně zabolí,
špíny je bohatě
s čistotou zápolí.

Pohledy na akty
to srdce okřejou!
A tancem divokým
těla se ohřejou.

Pohledy na děti
po zádech běhá mráz,
i tlapy medvědí
ty umí zlomit vaz.

Pohledy do mraků
svobodu vzpomene,
dočkáš se zázraků
až roztajem z kamene.

Pohledy na lidi
čímpak se předvádí?
Ti první závidí
ti druzí podvádí.

Uhnouti pohledem
je věcí nejkratší,
to všichni dovedem
snít svůj sen nejsladší.
Autor Zdenek, 08.11.2008
Přečteno 259x
Tipy 7
Poslední tipující: Květka Š., labuť, Tacca, NikitaNikaT., Psavec, Bíša, petříček
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pohledy do očí
prozradí...
Co ústa bez hlesu
promlčí..

09.11.2008 10:39:00 | labuť

..pohledy..nevnímat..hodně zabolí..

09.11.2008 07:59:00 | Tacca

Částečně pravidivé.

08.11.2008 17:25:00 | NikitaNikaT.

V poslední sloce jsem se opravdu poznal.

08.11.2008 09:26:00 | petříček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí