FF Karlovy Vary

FF Karlovy Vary

Anotace: vzpomínka na loňskej fesťák bylo to festovní:)

Sháněj čtyři megaherce
na festival do Varů
co házely by svvojim bércem
před objektivy bulvárů
snad možná i herečku
co má kozy vycpaný
silikonem z vitany
to by byla panečku
podívaná pro pány.

Vary,Vary,Vary Karlovy
tuhle středu beru Bédu
hned tam jedu a co vy?

Prej tam bude taky Bára
no neblbni vždyť je stará
čím je starší šaty kratší
už tam straší
byl bych býval radši
kdyby byla bývala
u toho svýho mývala
jo byla kdysi ozdobou
rautů skautů tam i tu
ve svých šatech z blankytu.

Vary,Vary,Vary Karlovy
čáry máry ruble dolary

V davu plavu
možná se i deru
ke špalíru režisérů
s aparátem na krku
uhni kluku než tě ztluku
za záda mi kroutí ruku
dvě chlupatý gorily
bože jak já nenávidím
takovýhle přesily.

Vary,Vary,Vary Karlovy
bejval by si čuměl Larry
to je hotový.

Prej tu šoustá cihlu kámen
a chlapy se tu kolem ramen drží
scénáristi kouřej listí
a herci jsou si sebejistí
obchodníci trží.

Vary,Vary,Vary Karlovy
v světlech loučí fesťák končí
došla Mattoni
Autor zenge, 08.11.2008
Přečteno 339x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Ctěný pán, sondulacek, monterka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jsi koumak...

08.11.2008 20:02:00 | saddova

..prima,pobavila.

08.11.2008 15:51:00 | sondulacek

Já Tvoje básně vážně zbožňuju. Umíš skvěle vystihnout armosféru, ať už píšeš o čemkoli!

08.11.2008 15:41:00 | monterka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí