...a přišlo prázdno

...a přišlo prázdno

Anotace: nepochopili jeden druhého

Na míle vzdálený citům,
na hony vzdálený něze,
ztracený v oparu netečnosti ....
.... zapomenutý, zneuctěný vztah.

Kdysi snad nazývali ho láskou,
snad hřáli ho i ve svém srdci,
snad nechtěli být jeden bez druhého,
snad nechtěli být každý sám.

A uvěřili všem svým touhám,
pod štítem právě této lásky ochotni se bít.
A pochopili všechna svoje tajná přání
a učili se v tom svém křehkém krásnu
s obrovskou, nespoutanou vůlí žít.

A přišel soumrak
a s ním konec všeho.
A jejich lásce odzvonili zvony.
Slzy vše smyly, zbylo už jen šero-
- a tak to mělo snad vše zůstat být.

Zradou však bylo,že v tom tichém prázdnu,
jeden z nich nechtěl obětí se stát,
ze smrti opět- oživil tu lásku,
snad i ten druhý,
snad chtěl ji míti rád.

Spletli tím všechno a hlavně sami sebe!
Na tváři úsměv, ale v srdci žal.
A ono krásno, v němž sílu tenkrát pochopili,
teď ve špíně a pokořeno na kolenou,
bude se těm dvěma jednou jenom vysmívat.
Autor bonye777, 08.11.2008
Přečteno 274x
Tipy 4
Poslední tipující: Holis, dead-head, Ctěný pán
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...neber kecy od saddova,ta má problém se sebou,ona to snad vyřeší,ty buď svoji královnou (jsou 4:53 a jsem agresívní,až bude pět,budu ještě více)...není to na uložení do archívu,ale je to dobré a upřímné,ahoj

22.11.2008 04:59:00 | WAYWARD

prijde mi to vicemene jako uvod to jakesi povidky

08.11.2008 19:42:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí