??? Vír či Malström ???

??? Vír či Malström ???

Anotace: .. vír jež když polyká, zničí pak člověka ...

...
Nalézám se na místě,
kde není žádné zpět.
Nejsem ale na cestě,
kde možné je jít vpřed.

Jediný směr povolený,
po proudu zvona dolů,
tok je přesně stanovený,
a tak následuji vodu.

Těžko z víru uprchnou,
pomalu mě polyká.
Všechny věci musí plout,
není žádná vyjímka.

Vteřina je dnem i nocí,
probíhají vzpomínky,
na období bez pomoci,
odhazuji hodinky.

Čas je ke mě neúprosný,
nedá pokoj moji duši,
jež ztratila cíl vytoužený
a spadla do propasti!

Teď řítím se směrem,
kde nic mě nečeká.
pohlcená vírem,
jež zničí člověka...
Autor Poštovní holub, 08.11.2008
Přečteno 388x
Tipy 4
Poslední tipující: snupicek, Saša T., csieksbo
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach...

26.11.2008 21:24:00 | Mladý pán P.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí