Nic

Nic

Anotace: Zkuste si představit NIC....

Zeptám se vás o čem mluvím,
když je světlo tak to nevidím,
když je tma tak taky nevím.

Barvu to žádnou nemá
a chová se to jako z mima.
Když tomu nasloucháte,
vůbec nic se nedozvíte.

Ať čmucháte sebevíc,
necítíte vubec nic.
I přez to, že neviděl jsem to, vím,
že ani o velkém či malém nemluvím.

Je to prostě zvláštní věc,
kterou nezadrží ani klec.
Neshoří a neutopí se,
ani se nebojí v temném lese.

Dlouho jsem přemýšlel o čem psát,
ale nakonec jsem šel radši spát.
Pak mě napadlo NIC,
protože ať se snažíte sebevíc,
nedokážete si jej představit.
Autor Endosh, 08.11.2008
Přečteno 370x
Tipy 4
Poslední tipující: Iwushak..., Nomad
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí