Důvod?

Důvod?

Anotace: ..a naše těla rozdělují zemi

Co se to mezi námi stalo
lásko má, prosím, hlaď mě dál!
Co se to mezi námi stalo?
Čas prý tu bolest vyléčí.
Proč jsme si nyní zbyteční a cizí-
v duchu se sama sebe ptám.
Kam zmizela ta křehká slova?

Proč odmítáš mé dotyky, mou vůni?
Proč strach mám ze Tvých pohledů?
Snad cit náš propadl se temnou, černou tůní
snad snad snad.

Voláme do nebe:"Vraťte naše chtění!"
Voláme, ale nejsme slyšeni.
A naše těla rozdělují zemi
v území Mé a ve Tvé území.

Pohaslá torza naší lásky padlé,
bezvládně leží v troskách popela.
Co se to mezi námi stalo?
kde láska je?
Proč nehledám ji-Proč ji nehledáš??
Autor bonye777, 09.11.2008
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Holis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nevím kdo jsi,jen nechápu,že píšeš o vztahu,který bych měl znát jen já a ona...příliš často mě vracíš:))

12.11.2008 21:39:00 | Holis

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí