4 až 5 písmen, ne vět

4 až 5 písmen, ne vět

Anotace: ...

Nemocniční pracovníci
Křesla plný beznadějných případů
Od 4 k 5 a od 6 do 10
Skleněný patra nad mořem

Naposledy vypraná košile
Do skříně z železných materiálů
Afterparty na přivítanou
Po čtyřech na dialýzu

Málo místa uvnitř 3 stěn
Unešen ten, kdo měl být viděn
Nemoci prý prosakují skrz černé myšlenky
A já nechci myslet na světlo

Říkají mi pán situací
Žádnou ale řešit nebudu
Zbabělci už nejsou ti, co to píchnou v noci do stromu
Už mají pochopení...
Autor Faist, 09.11.2008
Přečteno 298x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí