kniha

kniha

Anotace: život je hra, tak si hraj

Do zátylku těžkým kyjem
dostal jsi pár ran
nečekaně, pro co žijem?
pro pár pitomých stran
prstem jedeš po řádkách
abys chápal obsahu
kecali ti v pohádkách
které ti byly v dosahu
není pravda, hlavní ctností
není láska, pro co žít
každý zabývá se minulostí
každý snaží sám se potopit
není snadné s tíhou dále
žít bez vnitřních pohledů
avšak nevím proč to stále
bez okolků dovedu
smutek míjí, dobro ven
minulost – krásnou vzpomínkou
pak život je překrásný sen
s knihou pěkně malinkou
Autor Hmota, 09.11.2008
Přečteno 242x
Tipy 3
Poslední tipující: Iwushak..., UCET KE ZRUSENI
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí