Hudba

Hudba

Anotace: ...dokončení té minulé.

Barevný sen,
který proudí v žilách skutečnosti,
tekoucí prostor v znehybnělém čase,
vířivým šepotem vrací se do věčnosti,
tiše a zvučně vrací se zas a zase.

Ten věčný rytmus žití...

"jsem jenom tvá
a každého zvlášť,
každému kousek dám,
nestrpím zášť.
Jsem tekoucí pramen,
jsem duše, jež zpívá,
jsem pokora. Amen."

Toť voda je živá.

"Jsem to, co kdy měl jsi rád,
jsem vše, co ti můžu dát.
Jsem věčné nic
a přitom jsem posel.
Tvůj posel času,
protékám strží,
protékám tichem,
aby měls´mě víc."

Tak zpívá, tak tančí,
ach, marnivá, krásná,
tak obtéká tvou duši,
rozpřádá své sítě,
svou pravdou polapí tě.
Až v rytmu srdce buší.

V tom věčném rytmu žití...
Autor Badya, 09.11.2008
Přečteno 244x
Tipy 5
Poslední tipující: Shnecek, Roger, Dilla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí