Dočkáme se?

Dočkáme se?

Anotace: Ano i já se ptám zda se toho dočkáme.

Dočká se jednadvacáté století
spravedlnosti?-Ztěží,
času dosti na to bylo
a co z toho vlastně zbylo?
tolik let a stále nic,
přesto lidé v ní dál věří,
dočká svět se konce válek?-Ztěží,
tolik roků na to mělo,
dobýt svět,ach,co jich chtělo,
každým rokem stále víc,
stále síly své si měří,
dočká lid se lásky?-Ztěží,
tolik na to bylo času,
láska dál skrytá je v kvasu,
občas ukáže svá záda,
se slovy,já mám vás ráda,
tolik lidí dál v ní věří,
jsme připraveni v konec?-Ztěží.
Autor Zdenek, 09.11.2008
Přečteno 227x
Tipy 6
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., Tacca, Bíša, labuť
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Na tohle slůvek netřeba... čeho dočkáme, toť jeden velký otazník.y

10.11.2008 15:41:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí