Sen

Sen

Anotace: zítra se probudíš s beruškama ve vlasech a nic z toho si nebudeš pamatovat

Jestli vyjdeš všechny ty schody
do třetího patra
asi usneš
a bude se ti zdát:
o tom,že máš zdravé játra
o tom jak moc máš rád
palačinky
s borůvkovou marmeládou,
o tom,že sbírali jsme borůvky.
S bláznivou náladou
pak krelili jsme malůvky
borůvkami po tělech
červnovým sluncem rozpálených.
Bude se ti zdát o andělech,
kteří střeží tvůj smích,
tvé šílené nikdy nikým neočekávané nápady
a tvou schopnost vše obracet naruby.
Bude se ti zdát o tom,že pěstuješ hady,
to jsi přece vždycky chtěl,
o tom že jsme spolu teď a tady,
o proplétání našich hadích těl.
O tom ,že nejsi alkoholik a že se brzy rozední,
ty se probudíš a svět bude plný berušek.

Užíj si ten sen,nejspíš bude poslední.
Zítra se probudíš a nikdo se nebude usmívat,
tvoje druhé já bude stát
a vytřeštěně zírat na dopis,který byl vhozen do schránky.

Bude v něm papír,na něm tvá fotka a nějaké poznámky:
ZEMŘEL NA OTRAVU ALKOHOLEM NESLUČITELNOU SE ŽIVOTEM.
Autor LaVendel, 09.11.2008
Přečteno 251x
Tipy 4
Poslední tipující: Eru Alonnar, Churry, Erazene
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty vzpomínky jsou krásně napsané...
Povedené

09.11.2008 23:32:00 | slečna Nefertiti

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí