Nechci se trapit

Nechci se trapit

Anotace: Už nechci se trápit...

Už nechci ať se trápím,
už nemuč mě živote prosím!
Nechci si každý večer utírat slzy z tváře,
nevím proč ztrácí se z mých očí veškerá záře.
Nevím proč smutek ve svém srdci mám,
proč chce být bezemne,
proč chce být sám?
Jsem snad holka špatná?
Teď vybavila se mi vzpomíka matná,
jako první našels od mého srdce klíč,
a teď nevím proč tak rychle odešel jsi pryč...
Autor Kacka L2, 10.11.2008
Přečteno 294x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí