Život

Život

Anotace: Nevím proč...

Nevím proč na světě jsem,
nevím za čím celý život jdem.
Nevím proč někdy život trápí,
nevím proč nemají se všichni lidi rádi.

Nevím proč mi někteří lidé nerozumí,
nevím proč některé mušle jako moře šumí.
Nevím proč střídá se noc a den,
kdo mi poradí- co je života cílem???
Autor Kacka L2, 10.11.2008
Přečteno 279x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí