Zlaté štěstí

Zlaté štěstí

Anotace: :)

Černý závoj už zahalil oblohu,
hvězdnou cestičku najít ti pomohu,
tam, kde se dotýká země tvá s oblohou,
na cestu vydej se, hvězdy ti pomohou,
pak půjdeš podél hvězd k bílému závoji,
který ty rány tvé docela zahojí,
a až se zkřižuješ s letící kometou,
vydej se na východ, stopy se zametou,
kráčej dál za štěstím po cestě,
z hvězdného prachu ušij šat nevěstě,
jak slunce na východ stále vpřed,
už jenom chvilinka budeš tam hned,
až dojdeš nakonec cestičky,
zalije ten tvůj svět zlatý svit tenoučký,
zažene černý stín na duši,
na dveře od štěstí zabušíš,
se sluncem vejdeš v nový den,
otevři oči už tvůj osud šťastný naplněn…

Těm co věří v úsvit…
E.WolfeMariel
Autor Erazene, 10.11.2008
Přečteno 312x
Tipy 2
Poslední tipující: kejtyyy
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

3 dny jsem nespala a myslím že něco lehce naivňučkého, přesně jako je tohle jsem potřebovala... Takže moc děkuji ;)

10.11.2008 14:30:00 | kejtyyy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí