Jsi vzpomínka

Jsi vzpomínka

Anotace: Nevím, nevím...anotace nemusí být někdy vůbec důležitá...

Jsi dávná vzpomínka
na život bez útrap
kdy drželi jsme
lásku blízko srdce
neuměli jsme hrát
poletovat
netrápit se
a nic se nekazilo
uvnitř nás.

A kdybych chtěla zničím tě
jak malé bezvýznamné nic
zemřela bys mi sama
odhozená v koutě.

Jsi dávná vzpomínka
co nikdy nepromluví
o tom jak
byl chleba s máslem
pro nás příliš
kdy se lidé otáčeli
držící píšťalky
smlouvu na srdce
a patent na smutky.

Jsi dávná vzpomínka
co se stala včera...
Autor Lacosta1, 10.11.2008
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: kikis, Psavec, jusTMee, Bíša
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí