píseň

píseň

Anotace: ......

Až budu star

1.sloka Až bude ze mě star
tak konečně budu tam,
yeh! Kde ty
Až vyrostu až uvidím
Se s tebou na MTV
To bude skvělí,skvělí,skvělí!

Ref:

Budu ta nej,oblíbená
Uvidíme se na MTV
To bude skvělí
Až uvidíš mé nadání yeh!
K šílenství tě to dohání Ha Ha!
Yeh Ha Ha!

2.sloka Tak co říkáš?
Jsem roztomilá? Ha Ha!
Paparazzi jsou všude kolem!
Blesky foťáků ty mě fakt drtěj Ha Ha!

Ref:

Budu ta nej.oblíbená
Uvidíme se na MTV,
To bude skvělí
Až uvidíš mé nadání yeh!
K šílenství tě to dohání Ha Ha!!!
Yeh! Ha Ha!
Autor Lůca Kaulitz, 10.11.2008
Přečteno 284x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí