Myslíš...?!

Myslíš...?!

Anotace: Jen taková blbinka... kategorie neurčitá, ae tak... na to přátelství se snad docela hodí...

Ty si snad myslíš, že je tohle to nejlepsí?
A že to, co jsi udělal nikdo teď neřeší?
A že si jen tak můžeš odejít
a myslet si, že budeš mít vždy klid?

Ty sis snad myslel,že tě pověřím,
abys jim otvíral u dvěří...
A že se znova stane to,
co toho už tolik zmařilo?

Ty sis snad myslel, že už budeš mít jen klid?
A že tě nechám jen tak odejít?
A že se pak objevíš ve dveřích s tím,
že já už nic neřeším...?!

Ty si snad myslíš,
že vzdy budu stát na tvé straně
a nikdy nepomstím se za ně...?!
Přečteno 517x
Tipy 1
Poslední tipující: Maly_Al
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí