práh smrti

práh smrti

Anotace: ..

V mojim věku
už jen deku
a křupky k televizi
je to k breku
když k stáří síla zmizí
a teď v lednu
kdy tma zas všude
strká hnáty
klesám ke dnu
a kámoším s destiláty
boha nemám
ani dětí
samota mně drtí
vím jen jedno
zimou přejdu
ten práh smrti...
Autor zenge, 10.11.2008
Přečteno 289x
Tipy 3
Poslední tipující: monterka, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí