... a ničeho se nebály ...

... a ničeho se nebály ...

Anotace: ... pro Terezku ...

Tolik let strávených spolu...
A ztrhlo nás to někdy dolů?
Ne, my stále při sobě
a spusty vtipů v zásobě...

Co ve školce jsme zmeškaly,
to v první tříde dohnaly
a vůbec nikdy nevadilo,
že počasí nás někdy zlilo...

A mezi kapkami jsme tancovaly
a vůbec ničeho se nebály
- i když, snad jen toho,
že mohli by nás rozdělit...

Ale jednou to přijít muselo...
Však přišlo to tak na rychlo,
že za chvíli už musím jít,
prosím, snaž se to pochopit!

A několik let proběho
a vše zase v normálu
ale na vše, co kdy uběhlo
slíbím, že nikdy nezapomenu...

A i když teď nás spojuje jen minulost,
my víme, že to stálo za to.
A že nesputanosti vždycky dost,
nás často provázelo...

A i když už teď nejsme spolu,
budeme navždy vzpomínat,
že já a moje Terezička,
byly jsme vždycky dobrý pár

( Copyright © The best friends of the world by Slečna s pokřiveným charakterem )
Přečteno 391x
Tipy 2
Poslední tipující: Leonkaaa
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Taky jsem měla takovou Terezku...bohužel to dopadlo stejně...moc se mi ta báseň líbí

07.12.2008 21:23:00 | Scarlett RedRum

To mi něco silně připomíná :((
Me and Elizabeth ... we was the best friends of the whole world... just past

22.11.2008 11:04:00 | Leonkaaa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí