Pro Járu

Pro Járu

Anotace: ..možná to sem nepatří,ale je to pro človíčka,který hodně znamená a čeká ho operace...

Vzpomínáš,Járo,když byli jsme malý,
ty brával si nás do kina,
po cestě domů,
třešně jsme rvali,
teď vím-byla to kravina.

Nebo jak pěkně učil si nás plavat,
vždycky s nás málem utopil,
a držel si nás dlouho pod vodou,
že ti to však oplatíme-brzy jsi pochopil.

A mi ti za to vařili,
ty naše blafy ,nedali se jíst,
však vždycky jsi to vydržel,
a to už je-co říct.

A na tebe jsme žalovali,
že v parku kouříš po tají,
přesto, že jsi to schytal,
přes hubu jsme od tebe-nikdy nedostali.

To všechno jsou mé vzpomínky,
já trapně se tu usmívám,
teď už si dospěl,
máš vlastní život,
tak pozdrav krásný-posílám.

Však slyšela jsem,milý Járo,
že zdraví trochu stávkuje,
máš před sebou operaci,
prý lékář nohu-zdrátuje.

Já nemám strach,
ty všechno zvládneš,
a budeš zase v pořádku,
ty doma,pevnou rukou vládneš,
a žiješ tu svou -pohádku.

Jen fotbal bude trošku chybět,
já vím,jak moc ho miluješ,
tak nepřepínej svoje síly,
ať vydrží-co slibuješ.

Tvé holky si tě rozmazlily,
a snesly by ti modré z nebe,
a věř,že budou tě obskakovat,
ty miluješ je -a ony tebe.
Autor sondulacek, 11.11.2008
Přečteno 298x
Tipy 12
Poslední tipující: Zasr. romantik, Holis, Mbonita, Květka Š., Bíša, Tacca, labuť, NikitaNikaT., hezule
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodně síly a enerie mu posílám..

11.11.2008 16:38:00 | Mbonita

Tak ať se Jára drží,vždyť ví,kdo ho má rád...

11.11.2008 14:45:00 | Květka Š.

Krásná básenka, opravdu, věřím, že kdyby si ju přečetl, pokud to ještě neudělal, smál by se a také vzpomínal... připomněla jsi mi jednu nehodu, mého velmi blízkého človíčka, který málem pčišel o nohu, dnes to na něm není ani poznat.

11.11.2008 11:02:00 | NikitaNikaT.

Moc pěkná, jen oprav si chybičky:)

11.11.2008 10:51:00 | hezule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí