Bolest mysli

Bolest mysli

Anotace: složila jsem to, když mě zranili ... tohle mi pomohlo, cítím se líp ...

Vklíněná touha,
Která třese mojí myslí,
A nevnímám nic,
Kromě drápů, které do mozku mi kreslí,
Rýha touhy je dlouhá,
Stále roste, stále víc.

Má víra,
Že přestane ta bolest,
Která vrývá stopy,
Tak ostrými drápy,
Ta je pomíjivá,
Chci úlevu nalézt!

Cítím jen řev,
Když hlava úpí,
Zároveň tělo se chvěje,
můj hněv,
Který bolest neztupí,
Zchladne.

Utíká čas,
A bolest sílí,
Chci se zbavit trápení,
Když mé tělo šílí,
Po skutcích utrpení,
Já řežu sobě žíly,
Nalézám úlevy chvíli,
Hned pak mě volá smrti hlas.
Autor AyA Ones, 11.11.2008
Přečteno 380x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, 4LJFilip, subrtka, Tacca, labuť, sondulacek, 6thSun
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Chci se zbavit trápení,
Když mé tělo šílí,
Po skutcích utrpení,
Já řežu sobě žíly,...tohle se mi libi nejvic

18.12.2009 22:59:00 | 4LJFilip

pěkné:-)

01.05.2009 21:13:00 | subrtka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí