sen

sen

Anotace: ...

Během všedních šedých dnů,
prožitých v naší konzumní době,
uvadají květy našich snů
pláčou v námi vyhloubeném hrobě.

Ticha chvíli slyš,
jejich strašný nářek řev
do deníku piš
cítíš jak stydne ti krev?

Čekej až přijde den
až přejde temná noc
oživ svůj ztracený sen
snad budeš mít tu moc.
Autor Markéta G., 11.11.2008
Přečteno 313x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, NikitaNikaT., BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Poslední sloka se mi moc líbí...

11.11.2008 17:33:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí